End of Season Sale - Κερδίστε έως και 60 % σε επιλεγμένα προϊόντα -- days --:--:-- ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ
Πώς να φορέσεις κάλτσες ποδοσφαίρου σαν επαγγελματίας;

Πώς να φορέσεις κάλτσες ποδοσφαίρου σαν επαγγελματίας;

8. 3. 2021 12 λεπτά ανάγνωσης

Το σωστό στυλ για να φοράς κάλτσες ποδοσφαίρου είναι ζωτικής σημασίας για την άνεση και την εμφάνισή σας. Εμπνεύσου από τις συμβουλές μας για το πώς να φοράς κάλτσες ποδοσφαίρου.

Θα ήταν ευκολότερο να υπολογίσεις λογαριθμικές συναρτήσεις, να λύνεις τον κύβο Rubik σε λιγότερο από ένα λεπτό ή να επιλέγεις τη φίλη σου αντί για έναν αγώνα του Champions League. Πραγματικά, είναι τόσο δύσκολο όσο και η πυρηνική επιστήμη να βάλεις τις ποδοσφαιρικές σου κάλτσες με τρόπο που να νιώθεις άνετα και τίποτα να μη σε διακόπτει από την τέλεια συγκέντρωση. Πιθανότατα θα έχεις παρατηρήσει ότι διάφοροι παίκτες του κόσμου τις φορούν με διαφορετικούς τρόπους. Για το λόγο αυτό, εμείς σου παραδίδουμε αυτές τις TOP συμβουλές για το πώς να φοράς τις ποδοσφαιρικές σου κάλτσες για να μεγιστοποιήσεις την απόδοσή σου και να πετύχεις γκολ ως το πιο λαμπρό αστέρι.

1. Επάνω από τα γόνατα 

Αυτή ήταν η επιτυχία των προηγούμενων ετών, αλλά φαίνεται να ξεθωριάζει και πάλι, γεγονός που μπορεί να οφείλεται στη μειωμένη κινητικότητα των γονάτων. Αυτός ο τρόπος φορέματος των καλτσών είναι αρκετά ενδιαφέρων όμως, καθώς εξαλείφει τον κίνδυνο να γλιστρήσουν οι κάλτσες προς τα κάτω λόγω της χρήσης του πλήρους μήκους που προσφέρουν. Ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για οποιοδήποτε τύλιγμα ή στρώσιμο και επιπλέον, θα έχεις μια κομψή εμφάνιση. Μπορείς να εκτιμήσεις πραγματικά αυτή τη μέθοδο, ειδικά τους κρύους μήνες με παγωμένες θερμοκρασίες.

Jak nosit štulpny jako profík

2. Κάτω από τα γόνατα

Ο απλούστερος και πιο συνηθισμένος τρόπος να φοράτε κάλτσες ποδοσφαίρου είναι όταν απλά τις διπλώνεις ακριβώς κάτω από τα γόνατά σου. Χρησιμοποιείται από τους παίκτες για τη μέγιστη ευελιξία των γονάτων, η οποία είναι απαραίτητη για τους κορυφαίους παίκτες. Επιπλέον, οι ταινίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να στερεώσουν τις κνήμες και τις κάλτσες, ώστε να παραμένουν στη θέση τους για όλο το παιχνίδι.

Jak nosit štulpny jako profík

3. Κόλπο Dybala

Είναι αδύνατο να παραβλέψουμε αυτή την εξωφρενική μέθοδο. Ήταν ο Paulo Dybala που την έκανε δημοφιλή πρόσφατα, αλλά υπάρχει επίσης ένας μακρύς κατάλογος άλλων παικτών που επιλέγουν να κονταίνουν τις κάλτσες τους. Μπορείς να κρατήσεις ακόμη και τα προστατευτικά κνήμης να εξέχουν λίγο. Σίγουρα φαίνεται κομψό και επιτρέπει στους τεμαχισμένους μυς σου να αναδειχθούν. Αλλά ποιο είναι το νόημα; Είναι κυρίως η ελευθερία για τους μυς της γάμπας σου, οι οποίοι πρέπει να σφίγγονται και να τεντώνονται πολύ κατά τη διάρκεια του ποδοσφαίρου και συχνά καταπιέζονται με πολύ στενές ποδοσφαιρικές κάλτσες. Πολλοί παίκτες θα προτιμούσαν επίσης να μην έχουν κάλτσες, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τις φορούν όσο πιο χαμηλά γίνεται.

Jak nosit štulpny jako profík

4. Κάλτσες και μανίκια

Η πιο προσεγμένη από όλες τις μεθόδους ίσως. Ο συνδυασμός κοντών κάλτσων και κομμένων ποδοσφαιρικών κάλτσων που συνδέονται με μια ταινία έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Χρησιμοποιείται κυρίως επειδή οι κάλτσες αγώνων είναι συχνά ολισθηρές και οι παίκτες τείνουν να χάνουν τη σταθερότητα σε αυτές. Οι κάλτσες Trusox έχουν σχεδιαστεί για το λόγο αυτό,. Επίσης, δεν χρειάζεται πλέον να κόβεις τις ποδοσφαιρικές σου κάλτσες, αφού τα ειδικά μανίκια μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν για να σε γλιτώσουν από επιπλέον χειρωνακτική εργασία με ψαλίδι. Αυτή η μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε από τις συμβουλές που αναφέρθηκαν προηγουμένως, απλά δημιουργήσεις το δικό σου στυλ, αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Jak nosit štulpny jako profík

Και πώς φοράς τις ποδοσφαιρικές σου κάλτσες; Εμπνεύσου και επέλεξε το στυλ σου στην Top4Football.