ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ - 25%-75% έκπτωση σε ποδοσφαιρικά και προϊόντα φιλάθλων! ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

header

Πίσω στο χρόνο με τη Nike Premier III

Φανταστείτε αυτό: Στέκεστε στο καταπράσινο γήπεδο, έτοιμοι να ξεδιπλώσετε τις ικανότητές σας. Αλλά περιμένετε, τι βρίσκεται στα πόδια σας; Δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια- είναι τα Nike Premier III Exclusive, ένα αριστούργημα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία μεταξύ της Nike και της 11teamsports. Αυτές οι μπότες δεν είναι απλά υποδήματα- είναι ένα ταξίδι στο χρόνο, ένας φόρος τιμής στα εμβληματικά παπούτσια ποδοσφαίρου Nike Air Strike της δεκαετίας του '90.

Το Nike Premier III Exclusive είναι αφιερωμένο στην πλούσια κληρονομιά του ποδοσφαίρου. Με τον κομψό μαύρο σχεδιασμό που κοσμείται από το εντυπωσιακό φθορίζον πράσινο Swoosh, αυτές οι μπότες αποτίουν φόρο τιμής σε μια εποχή μεγαλείου. Είναι μια αναδρομή στη χρυσή εποχή του ποδοσφαίρου, όπου οι θρύλοι περιπλανιόντουσαν στο γήπεδο και κάθε αγώνας ήταν ένα θέαμα.

_

 

_

 


Nike Premier III x 11teamsports 

Για όσους γνωρίζουν τη σειρά Premier της Nike, τα παπούτσια αυτά είναι κάτι περισσότερο από μια απλή δήλωση μόδας- είναι ένα σύμβολο αριστείας. Η Premier III συνεχίζει την κληρονομιά της άνεσης, του στυλ και της απόδοσης. Με το κορυφαίο δέρμα από δέρμα βοοειδών στο επάνω μέρος και το τροποποιημένο μοτίβο ραφής, αυτές οι μπότες προσφέρουν απαράμιλλη άνεση και υποστήριξη για παίκτες όλων των επιπέδων.

Μπορείτε να αποκτήσετε την αποκλειστική έκδοση του Nike Premier III μόνο στο 11teamsports

_

 

_

 


Nike Premier III x 11teamsports