ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ - 25%-75% έκπτωση σε ποδοσφαιρικά και προϊόντα φιλάθλων! ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

Header

ADIDAS ADVANCEMENT PACK

Καλώς ορίσατε την επανάσταση στα ποδοσφαιρικά παπούτσια - το νέο adidas Advancement Pack έφτασε! Σχεδιασμένο για αθλητές που θέλουν να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, αυτό το αποκλειστικό πακέτο συνδυάζει καινοτομία, στυλ και απόδοση στο υψηλότερο επίπεδο. ΝΕΟ! Εκτός από το Predator και το Copa, η adidas ρίχνει έναν παλιό γνώριμο και αγαπημένο όλων των ποδοσφαιρόφιλων της adidas - το F50 επιστρέφει και μάλιστα σε τρεις εκδόσεις.

adidas Advancement Pack

ADIDAS F50 ELITE LACED

f50 laced

Η έκδοση με κορδόνια διαθέτει γλώσσα συμπίεσης - μια προσαρμόσιμη διαμόρφωση γλώσσας με στρατηγικά τοποθετημένες ενισχύσεις που παρέχουν πρόσθετη σταθερότητα για το πόδι και δημιουργούν βελτιωμένη εφαρμογή και κλείδωμα στο μπροστινό και μεσαίο μέρος του ποδιού.

adidas F50 Elite Laced

ADIDAS F50 ELITE LACELESS

f50 laceless

Το μοντέλο χωρίς κορδόνια ενσωματώνει ένα κολάρο από υλικό Primeknit που προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού του χρήστη, για μέγιστη άνεση.

adidas F50 Elite Laceless

ADIDAS PREDATOR

predator

Το adidas Predator έχει μπλε βασικό χρώμα και είναι εκλεπτυσμένο με κόκκινες και λευκές πινελιές. Η εντυπωσιακή γλώσσα του το κάνει να τραβάει τα βλέμματα.

adidas Predator Elite

ADIDAS COPA

Copa

Το adidas COPA είναι ένα πραγματικό κλασικό από άποψη χρώματος. Το λευκό κύριο χρώμα υποστηρίζεται από μπλε και κόκκινες πινελιές και ολοκληρώνεται με μπλε σόλα και είναι ιδανικό για την πρώτη επαφή χάρη στο δερμάτινο πάνω μέρος FUSIONSKIN.

adidas Copa Elite

Προηγούμενο
Επόμενο